BIOPAT


En biopatisk test er en komplet vitamin- og mineralttest!

Biopat

Ring og bestil en tid på tlf: 4025 4747

Vores husbiopat hedder Hanne Scharff og har haft egen klinik i Lundby og Helsingør i næsten 30 år.  Hanne er hyret af Quinoa helsekost og er derfor ikke bundet af at sælge produkter fra et bestemt firma. Så det er din krop, der fortæller, hvilket produkt du reagerer bedst på.

Hvad er en biopattest og hvordan foregår det?
En biopatisk test er en komplet vitamin- og mineralttest, som primært foregår via en biotron, som er et elektronisk måleapparat. Via dette apparat kan man måle energier i kroppen via akupunkturpunkter på hænder og fødder, og på den måde teste, om der er blokeringer i energi-banerne. De målte blokeringer viser, om der er vitamin- og mineralmangel samt kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer.

Selve testen foregår ved at du holder en hånd-elektrode i den ene hånd, mens Hanne prikker på en finger på den anden hånd med en sondespids, der ligner en kuglepen. Der sendes en let strøm igennem kroppen, men strømstyrken er så svag, at det ikke kan mærkes.

Hanne benytter sig tillige af kinesiologi som testværktøj.

Tilmelding til biopattest
Tilmeldingen foregår via telefon eller personligt i Quinoa helsekost.
Pris: kr. 300,- for 30 min. test. Testen foregår i vores dejlige klinik, hvor I kan sidde uforstyrret og tale sammen. Hanne Scharff er i Quinoa helsekost minimum tre gange om måneden.  Det er en god ide at være ude med tidsbestilling og eventuel genbooking i god tid, da Hanne minimum har en måneds ventetid.

Vel mødt til biopattest i Quinoa helsekost!