TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!
FAIR TRADE

Quinoa støtter et fair-trade projekt
i Guatemala

Unikke tasker fra genbrugte Maya-indianske bluser.

Maya-kvinder i Guatemala væver selv stoffet til deres egne bluser efter et mønster, som er unik for hver landsby. De bærer blusen indtil en ny bliver syet.
Et danskejet firma har købt de gamle bluser for en fair pris og har skabt tasker af de bedste dele af stoffet. Alle tasker er helt unikke. Der er ingen magen til. Som
det også er med mennesker.

Dette efterår får vi også rygsække.

Kig ind og støt et godt projekt!

GAVEKORT
Fra 50 KR.

Køb et gavekort til Quinoa helsekost. Du bestemmer et beløb som kan benyttes til såvel varer, behandlinger eller en test hos vores biopat.
En dejlig gave til én du holder af.

NYT DESIGN

Kom ind i butikken og se det nye Tautropfen

Selv om Tautropfen har skiftet look flere gange i sin karriere, er der stadig meget fokus på økologi, bæredygtighed og Fair-trade. Ydermere har firmaet en lang række socio-økologiske projekter, hvoraf “Rosen statt Opium“ er et af dem.

I Kerman-provinsen i Iran blev jorden tidligere brugt til opiumsproduktion. Projektet – “Roser i stedet for opium” har eksisteret i en længere årrække og her støttes omkring 600 bønder i at dyrke Damaskus- eller Damascenerroser efter økologiske principper. Det skal sikre bøndernes eksistens og samtidig reduceres opiumhandelen i Mellemøsten.

4000 kg af den kostbare Damaskusrose giver ca. én liter rosenolie.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG

10:00 ~ 17.30

FREDAG

10:00 ~ 18.00

LØRDAG

10:00 ~ 14.30