TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!
FAIR TRADE

Quinoa støtter nepalesiske kvinder
i arbejde

Vi støtter Gamchas filtprodukter, som er produceret af nepalesiske kvinder fra Katmandu. Måler med at sælge filt er at skabe flere arbejdsplader til kvinder i Nepal, som sjældent har de samme vilkår som mænd.

Filten er lavet af 100% uld, som kommer fra New Zealand og er af højeste kvalitet. Ulden er meget slidstærk, og der bliver ikke anvendt nogle former for affaldsuld. Ulden bliver farvet med farver, som er 100% AZO-fri.

Vi har de skønneste punge, tasker, rygsække, musikinstrumenter, nøgleringe og finger- og hånddukker i det kæreste look, som man kun kan blive i godt humør af.

Kig ind og støt et godt projekt!

GAVEKORT
Fra 50 KR.

Køb et gavekort til Quinoa helsekost. Du bestemmer et beløb som kan benyttes til såvel varer, behandlinger eller en test hos vores biopat.
En dejlig gave til én du holder af.

NYT DESIGN

Kom ind i butikken og se det nye Tautropfen

Selv om Tautropfen har skiftet look flere gange i sin karriere, er der stadig meget fokus på økologi, bæredygtighed og Fair-trade. Ydermere har firmaet en lang række socio-økologiske projekter, hvoraf “Rosen statt Opium“ er et af dem.

I Kerman-provinsen i Iran blev jorden tidligere brugt til opiumsproduktion. Projektet – “Roser i stedet for opium” har eksisteret i en længere årrække og her støttes omkring 600 bønder i at dyrke Damaskus- eller Damascenerroser efter økologiske principper. Det skal sikre bøndernes eksistens og samtidig reduceres opiumhandelen i Mellemøsten.

4000 kg af den kostbare Damaskusrose giver ca. én liter rosenolie.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG

10:00 ~ 17.30

FREDAG

10:00 ~ 18.00

LØRDAG

10:00 ~ 14.30