massage_sh_fri

Marmapunktmassage

Trænger du til at komme helt ned på jorden i rolige omgivelser og trygge hænder? Her bliver der lagt vægt på at nå dybere i ansigtsbehand-lingen med bindevævs­massage, akupressur- og energitryk. Kroppen bliver helt afslappet og du går herfra også med ro i sindet.
Tid: 1 time 30 min. – Pris: 750,- 

Abhyanga – ayurvedisk massage

Blid massage med varm olie tilpasset dine doshaer Vata, Pitta og/eller Kapha. Den varme olie virker beroligende på nervesystemet og trænger ind i alle de små nerveender, der ligger i huden. Olien blødgør, afspænder og giver næring til nervebaner, sener, led og muskler, opløser og fjerner slagger fra kroppen og skaber balance i kroppen.
Tid: 1 time 30 min. – Pris. 800,-

De fire årstider

Vi behandler dig i overensstemmelse med årstiden. Varmende/kølende og sansestimu-lerende behandlinger med årstidens urter og frugter. Plejende hjemmelavede masker og urtekompresser øger din afspænding og velvære. Udover krops- og ansigtsbehandlingen tilbyder vi som en start detox-the og lymfestimulering.
Tid: 2 timer – Pris: 1.100,-

Rosenmetoden

Blid terapeutisk berøring, som giver øget fysisk og psykisk velvære. Frigiver dine gemte ressourcer og lader kroppen op med fornyet livsglæde.
Tid: 1 time – Pris: 650,-
Bed eventuelt om en folder i helsekosten (eller læs mere under fanen Rosenmetoden)

Klassisk ansigtsmassage

Tid: 30 min. – Pris: 250,-

Klassisk Ryg/nakke/skulder-massage

Tid: 30 min. – Pris: 300,-

Klassisk helkropsmassage

Tid: 1 time – Pris: 550,-

Afbudsregler:

Afbud senest dagen før. Ved afbud på dagen betales 50 % af den bestilte behandling. Ved udeblivelse betales fuld pris.