TAUTROPFEN

– en dråbe af Paradis

Naturlig skønhedspleje i nye klæder
Tautropfen står bag fem fornyede produktliner, der leder sanserne hen på eksotiske rejser. Tautropfen, som betyder dugdråbe på tysk, er garant for den reneste skønhedspleje og eksklusiv forkælelse af huden.

Relancering af Tautropfen
Baseret på kildevand fra egen kilde i Schwarzwald og planteolier modnet i dråbeformede glasballoner i Toscanas sommersol – det respekterede mærke Tautropfen er naturlig skønhedspleje med biodynamiske og økologiske ingredienser, når det er bedst.

Og nu relanceres mærket i fem eksotiske produktlinjer samt “beuaty essentials”. Nye produkter er kommet til, og de velkendte klassikere er blevet yderligere forædlet. Men kvaliteten og den faglige stolthed er intakt!

Tautropfens produktlinjer:

Jalë (Orienten) – økologisk damascenerrose til den sarte hud

Amea (Toscana) – biodynamisk havtorn og mandarin til den krævende hud

Fluidum (Bretagne) – havalger og malakit gør underværker for den ekstra sarte og rødmende hud

Ayana (Indien) – hellig basilikum, kardemomme og ginkgo biloba afbalancerer og revitaliserer huden

Amalur (Inkariget) – ædel amarantholie plejer og beskytter huden effektivt mod aldringstegn

Elixier (Beauty Essentials) – en serie specialprodukter, der plejer hud med særlige behov

[fusion_products_slider picture_size=”fixed” cat_slug=”tautropf” number_posts=”22″ carousel_layout=”title_on_rollover” autoplay=”no” columns=”5″ column_spacing=”” scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”yes” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]